Kiinteistönvälitys Ilmajoki

Tee asuntosi myynnistä vaivatonta ja turvallista Asuntoekonomin ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän avulla.

Matti Leskinen (Ilmajoki ja Etelä-Pohjanmaa)

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV

ekonomi, kaupanvahvistaja

040 8494 373
matti.leskinen@asuntoekonomi.fi

Aina laaja portaalinäkyvyys ja kohdennettu some-mainonta

Jätä yhteydenottopyyntö

Harkitsetko kotisi myyntiä Ilmajoelta? Jätä tästä kätevästi ja nopeasti yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Jätä yhteydenottopyyntö palvelusivut ylä

Tyytyväiset asiakkaat kertovat puolestamme

Hyvin hoituu kiinteistökaupat asiakasta kuunnellen ja ammattitaidolla. Suosittelen!👍

Hyvin sujunut asunnonmyynti Matin kanssa. Toistamiseen homma oli helppoa ja vaivatonta!

Erittäin asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

Kaikki sujui erittäin vaivattomasti ja ammattitaitoisesti!

Asunnon myynti onnistui aivan loistavasti, välittäjä on ammattitaitoinen ja palvelu oli erinomaista, vahva suositus.

Asiat hoituivat mukavasti. Auttoi hienosti vanhempaa myyjää kaikissa paperiasioissa.

Sujuvaa ja hyvää palvelua.

Nykyaikaista ja asiantuntevaa välityspalvelua. Asiat hoituivat nopealla aikataululla.

Ammattitaitoista ja joustavaa palvelua. Edullinen ja tehokas tapa hoitaa asuntokaupat 👍🏻

Kiitos uuden asunnon sujuvista kaupoista!

Matti on kovan luokan kiinteistönvälittäjä 👍

Nopeat ja asiantuntevat kaupat! Täysi suositus 🙂

Hienosti hoitui kaupat. Voin lämpimästi suositella.

Asiantuntevaa ja ihmisläheistä palvelua. Helppo, kun joku muu hoitaa paperipuolen ja itse vain näyttää asuntoa.

Joustava ja edullinen palvelu 👍🏻

Kiitos sujuvasta kaupankäynnistä! 👍

Kiitos avustasi ja neuvoistasi asuntoasioissamme. Vaikka asiaa ei Seinäjoen suuntaan ole ollutkaan, olen saanut paljon vinkkejä ja neuvoja asunnon myymiseen etänäkin. Olet erittäin ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä! Suosittelen lämpimästi kaikille Asuntoekonomin palveluita!

Kokenut kiinteistönvälittäjä, mutta edullinen kiinteä palkkio

Kiinteistönvälitys Ilmajoki: etsitkö kokenutta ja osaavaa kiinteistönvälittäjää Ilmajoelta tai muualta Etelä-Pohjanmaan alueelta? Haluatko myydä asuntosi parhaaseen mahdolliseen hintaan ja samalla säästää välityspalkkiossa tuhansia euroja? Myy kotisi Asuntoekonomin kanssa! Asuntoekonomi tarjoaa nykyaikaisemman, kattavan kiinteistönvälityspalvelun – Avaa ovesi ja Näytä kotisi™ – edullinen kiinteä välityspalkkio.

Matti Leskinen (Ilmajoki ja Etelä-Pohjanmaa)

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV

ekonomi, kaupanvahvistaja

040 8494 373
matti.leskinen@asuntoekonomi.fi

Matti on vuodesta 2013 kiinteistönvälittäjänä toiminut kokenut kiinteistönvälityksen ammattilainen, joka hallitsee kaupanteon eri muodot ja toimii myös julkisena kaupanvahvistajana.

Kaikki tämä sisältyy palveluumme

 1. Aina sinulle yksilöity, LKV-pätevä ekonomivälittäjä
 2. Kodistasi 3D-virtuaaliesittely
 3. Kattava portaalinäkyvyys (Etuovi, Oikotie, Tori)
 4. Asunnollesi some-mainonta (Facebook + Instagram)
 5. Ilmainen hinta-arvio
 6. Kaikki tarvittavat asiakirjat
 7. Ammattivalokuvat
 1. Kohderyhmää puhutteleva myynti-ilmoitus
 2. Kaikki yhteydenpito ostajaehdokkaisiin
 3. Helppo ohjeistus asuntonäyttöä varten
 4. Ostotarjousneuvottelut
 5. Kauppakirjojen laadinta liitteineen
 6. Kaupanteon järjestäminen (sähköinen / perinteinen)
 7. Ilmoitusten tekeminen (isännöitsijä + verottaja)

KIINTEISTÖNVÄLITYS ilmajoki

Jopa 100-300 % edullisempi välityspalkkio. Kattavampi näkyvyys mahdollistaa suuremman määrän ostajaehdokkaita ja korkeamman kauppahinnan.

Mikä Asuntoekonomi?

Kiinteistönvälitys Ilmajoki – pitkällä kokemuksella ja nykyaikaisella otteella

Asuntoekonomi on nykyaikaisen avoimemman kiinteistönvälityksen edelläkävijä, joka muuttaa kiinteistönvälityksen standardeja ja tekee asuntojen myynnistä helpompaa. 

Nykyaikaisella Näytä kotisi™ -palvelumallilla vastaamme 2020-luvun markkinoiden muuttuneeseen palvelukysyntään. Palvelumallisamme yhdistyvät perinteisen kiinteistönvälityksen ja asunnon itsemyynnin parhaat puolet, eli kokeneen, ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän palvelut yhdistettynä edulliseen hintaan sekä asunnon omistajan kokemusperäiseen tietoon.

Tarjoamme asunnon myyjille kaikki ammattimaisen kiinteistönvälityksen edut, korkealuokkaiset markkinointimateriaalit, kattavan näkyvyyden kaikissa Suomen suurimmissa myyntiportaaleissa sekä kiinteistönvälittäjän asiantuntemuksen myyntiprosessin alusta loppuun. Tämän kaiken voimme tarjota todella edullisella kiinteällä välityspalkkiolla, kun asunnon myyjä avaa ovensa ja näyttää kotinsa ostajaehdokkaalle itse.

KIINTEISTÖNVÄLITYS ilmajoki – 8 vaihetta

Valitse nykyaikaisempi ja edullisempi tapa myydä kotisi

1. Maksuton hinta-arvio

Ensimmäinen askel kohti asunnon myyntiä on kiinteistönvälittäjän tekemä ilmainen hinta-arvio, joka ei vielä sido mihinkään. Välittäjä antaa arvion asuntosi hinnasta tutustuttuaan sen ominaisuuksiin ja alueen hintatasoon. Tarkempi asuntoarvio tehdään aina paikan päällä.

2. Myyntisopimus eli toimeksiantosopimus

Mikäli päätät asuntoarvion jälkeen laittaa asuntosi myyntiin kanssamme, teemme siitä kirjallisen myyntitoimeksiannon. Toimeksiantosopimuksen voit allekirjoittaa sähköisesti tai heti paikan päällä. Voit myös halutessasi tilata palvelun heti vaivattomasti verkossa.

3. Myytävän kohteen kuvaus

Myyntikuvat meillä ottaa aina ammattikuvaaja, jotta saamme tuotua esille asuntosi parhaat puolet. Teemme asunnosta aina myös 3D-virtuaaliesittelyn, jonka ansiosta kiinnostuneet ostajaehdokkaat voivat tutustua kohteeseen nopeammin ensin etänä.

4. Markkinoinnin valmistelu

Kun asuntosi markkinointimateriaalit ovat kasassa, kiinteistönvälittäjämme tilaa isännöitsijäntodistuksen ja muut asunnon myyntiä varten tarvittavat asiakirjat puolestasi sekä laatii houkuttelevan myynti-ilmoituksen.

5. Myytävän kohteen markkinointi

Markkinoimme myytävää asuntoasi Suomen suurimmissa myyntiportaaleissa Etuovessa ja Oikotiellä sekä lisäksi myös Torissa. Kohdennettua mainontaa teemme Instagramissa ja Facebookissa. Huolehdimme kaikesta yhteydenpidosta ostajaehdokkaisiin.

6. Asunnon näyttäminen

Sinä tunnet kotisi, joten näytät asunnon ostajaehdokkaalle itse, mutta me hoidamme kaiken muun, mitä perinteiseenkin välityspalveluun kuuluu. Sinun tarvitsee vain avata ovesi ja vastaanottaa ostajaehdokas sovittuna ajankohtana, kaiken tarvittavan tuen näyttöä varten saat välittäjältäsi.

7. Asunnon ostotarjoukset

Me vastaanotamme asuntosi ostotarjoukset ja hoidamme kauppaneuvottelut puolestasi. Mikäli päätät hyväksyä jonkun ostotarjouksista, laadimme kauppakirjaluonnoksen liitteineen sinulle ja asunnon ostajalle.

8. Kaupanteko

Järjestämme asuntokaupat joko sähköisesti tai perinteisesti. Sovimme rahasiirroista pankkien kanssa. Hankimme paikan päälle tarvittaessa kiinteistökaupoissa vaadittavan kaupanvahvistajan. Kaupanteon jälkeen hoidamme ilmoitukset asunto-osakeyhtiölle ja verottajalle.

Kiinteistönvälitys Ilmajoki

Miksi sinun kannattaisi käyttää kiinteistönvälittäjää Ilmajoella, jossa asunnon myynti on keskivertoa helpompaa ja asunnot käyvät vieläpä kohtuullisen nopeasti kaupaksikin? Tarkemmin ottaen keskimäärin noin 91 vuorokaudessa (tilasto vuonna 2021 Ilmajoella toteutuneista asuntokaupoista).

Hyvän kiinteistönvälittäjän avulla kaupat tehdään todennäköisesti keskivertoa nopeammin, mutta mikäli sinulla ei ole kova kiire, etkä säikähdä hiukan pidempiäkään myyntiaikoja tai tiukkoja kauppaneuvotteluita, voi asunnon myydä tietysti myös itse. Myydessäsi itse asuntoasi, sinun kannattaa tutustua kirjoittamaamme yhdeksään vinkkiin aiheen tiimoilta: asunnon myynti itse.

Jos harkitset kiinteistönvälityksen ammattilaista:

Mikäli itsemyynnin sijaan harkitset kiinteistönvälittäjän palkkaamista asuntosi myyntiin, suosittelen tutustumaan asunnon myyntiä käsittelevään artikkeliimme: asunnon myynti.
Kiinteistönvälitys on palvelu, joka tuo helpotusta ja varmuutta myyjälle asunnon myyntiprosessiin, mutta ennen kaikkea se herättää luottamusta ostajan silmissä.

Ajattele itsesi tilanteeseen:

Jos olisit itse ostamassa asuntoa, olisiko sinulla turvallisempi olo tehdä ostotarjous ilman välittäjää myynnissä olevasta asunnosta vai kiinteistönvälittäjän kautta, joka tuntee Ilmajoen, koko Etelä-Pohjanmaan, sekä sen asuntomarkkinat ja asuntojen hintatason kuin omat taskunsa. Kiinteistönvälittäjällä on mahdollisuus hyödyntää tarkempia toteutuneita kauppahintatilastoja. Suurin osa asunnon ostajista ostaisi asunnon mieluummin kiinteistönvälittäjältä, kuten ehkä itsekin tekisit. Voidaan siis sanoa, että kiinteistönvälittäjän käyttäminen lisää ostajien kiinnostusta. Tähän on todennäköisesti useampiakin syitä, mutta yksi keskeisimmistä on varmasti asunnon hinta. Onko kohde hinnoiteltu alle, yli, vai oikein? Pitääkö minun toimia heti? Onko jo kiire? Epätietoisuus lisää epävarmuutta ja epävarmuus asuntokaupassa on yksi merkittävimmistä esteistä kaupanteolle. Tämän takia kiinteistönvälitys Ilmajoellakin kannattaa toteuttaa yhteistyössä alueen hyvin tuntevan laillistetun kiinteistönvälittäjän kanssa.

Asunnon omistaja pyytää liikaa:

Asunnon omistaja laittaa kotinsa pyyntihinnaksi helposti markkinahintaa korkeamman hinnan. Miksi näin? Tilastotietojen puutteen lisäksi tämä johtuu yleensä siitä, että hän on aikoinaan ihastunut asuntoon, maksanut siitä vaadittavan kauppahinnan ja asunut kodissaan mahdollisesti useampia vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Asunto on hänelle paljon muutakin kuin pelkkä asunto, se on rakas koti. Omaa omaisuutta arvostaa yleensä paljon korkeammalle, kuin muiden omaisuutta. Tunnearvo on mukana pelissä. Ongelmana tässä on se, että ostajalla ei ole vastaavaa tunnearvoa. Tämän takia asunnon omistaja arvostaa kohdetta enemmän, kuin asunnosta kiinnostunut ostaja.
Kun asuntoa on myymässä kiinteistönvälitysalan ammattilainen, hinnasta on jo todennäköisesti neuvoteltu kiinteistönvälittäjän ja asunnon omistajan kesken. Tämä tarkoittaa yleensä kysytyimmillä alueilla myös sitä, että hinnassa ei välttämättä ole paljoa, jos ollenkaan neuvotteluvaraa. Hinta on siis jo kohdillaan. Usein ostajatkin huomaavat tämän.

Kiinteistönvälittäjällä on realistinen kuva:

Yleensä välittäjä asettaisi asunnon hinnan alemmaksi kuin asunnon omistaja. Myydäänkö asunto silloin pilkkahintaan? Todennäköisesti ei – kiinteistönvälittäjällä on vain realistisempi kuva asunnon arvostuksesta ja siitä, mitä potentiaaliset ostajat olisivat siitä valmiita maksamaan. Haluaako kiinteistönvälittäjä kohteen vain nopeasti myytyä? Ehdottomasti kyllä, sillä siitähän hänelle maksetaan. Tästä huolimatta oikeanlaisen (ei liian kalliin) hinnan asettaminen luo kohteen ympärille hyvää säpinää, joka johtaa usein ostajien väliseen kilpailuun. Tämä on omiaan nostamaan asunnosta tehtävien ostotarjouksien summia, sillä ihmiset ovat jo tosissaan ja todella haluavat asunnon. Itsekin muistan tilanteen, jossa olin kiinnostunut asunnosta ja huomasin, että samasta asunnosta oli kiinnostunut moni muukin. Tarjouksia tehtiin. Päätin, että nyt teen sellaisen tarjouksen, jolla todella saan asunnon. Tämäkään ei valitettavasti tosin riittänyt, sillä joku muu oli tehnyt vielä korkeamman tarjouksen.

Yhteenvetona: kiinteistönvälittäjällä ja oikein hinnoitellulla kohteella on merkittävä rooli asunnon myymisessä.

Alana tunnettu isoista komissioista:

Kiinteistönvälitys on alana (valitettavasti) tunnettu siitä, että moni perinteisempää välityspalvelumallia tarjoava kiinteistönvälittäjä ahmii jättimäisiä välityspalkkioita todella pienellä työmäärällä. Näin tämän itse omin silmin, kun eräs tuttuni myi vuoden vanhan asunnon loistavalla sijainnilla. Hän käytti myyntiin välittäjää ja välityspalkkio oli n. 8800 euroa. Siis melkein yhdeksän tonnia muutamien tuntien työstä. Tätä tapahtuu varsinkin alueilla, joissa asuntojen kysyntä on suurempaa ja asunnot liikkuvat nopeammin.

Seuraavaksi kerron, miksi ihmiset harkitsevat asunnon myymistä itse:

Suurin osa ihmisistä harkitsee asunnon myymistä itse lähinnä vain yhdestä syystä: siinä on vähintäänkin kohtuulliset mahdollisuudet säästää todella suuri summa rahaa. Houkutusta lisää samalla se, että asunnon myymiseen käytettävä työaika saattaa jäädä tunneissa todella maltilliseksi. Siinä saattaa päästä niin sanotusti hyville tuntipalkoille. Yhtään enempää pelottelematta: tehdessään kiinteistönvälittäjän työtä itse, monissa tilanteissa saattaa vastaavasti myös menettää suuria summia rahaa.

Lopuksi vielä lyhyt tarina:

Tuttavani myi itse kaksi omaa asuntoansa Helsingistä ja Vantaalta. Hän säästi välityspalkkioissa suuria summia rahaa (ei kehdannut edes kertoa) ja työtä taisi kulua noin 8–14 tuntia per asunto. Toisen kohteen osalta hänellä oli matkassa myös tuuria, sillä hän oli lähellä laittaa asunnon myyntiin 30 000 euroa liian halvalla. Hän melkein hävisi siis 30 000 euroa, joka sai hänet pysähtymään ja miettimään tilannetta tarkemmin. Hän ajatteli, että “tämän tyyppiselle palvelulle on pakko olla enemmänkin kysyntää. Täytyihän minun tyyppisiäni ihmisiä löytyä enemmänkin. Ihmisiä, jotka eivät haluaisi valita kumpaakaan ääripäistä, siis itsemyyntiä tai perinteistä välityspalvelua, vaan järkevämmän palvelun, jonka avulla voisi pienellä työllä (näyttämällä oman kotinsa kiinnostuneille ostajaehdokkaille) säästää jopa useamman kuukausipalkan verran rahaa. Palvelun avulla asunnon myyjä voisi hoitaa helpon, mutta kiinteistönvälittäjältä yleensä eniten aikaa vievän työn (oman kotinsa näyttämisen). Näin asunnon omistaja voisi säästää helposti tuhansia euroja kilpaileviin palveluihin verrattuna, eikä välittäjän tarvitsisi tulla avaamaan ovia ja ”myymään”.”

Jos maltoit lukea tänne asti, saattaisit olla jopa kiinnostunut palvelustamme. Ilmajoella kiinteistönvälittäjämme on valmiina palvelemaan sinua.

Kiinteistönvälitys Ilmajoki mm. seuraavilla alueilla

Ahonkylä, Tuomikylä, Keskusta, Pojanluoma, Kuhnala, Nikkola, Seppälä, Herrala, Napustanmäki, Huhtimäki, Koskenkorva, Röyskölä, Luhtasela, Fossila, Niemelänkylä, Neiro, Rengonkylä, Nopankylä, Huissinkylä, Könni, Munakka.