yrittäjä

Asuntoekonomiyrittäjä Matti Leskinen

Matti Leskinen

Matti Leskinen (Seinäjoki ja Etelä-Pohjanmaa)

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV

ekonomi, kaupanvahvistaja

040 8494 373
matti.leskinen@asuntoekonomi.fi

Aina laaja portaalinäkyvyys ja kohdennettu some-mainonta

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö palvelusivut ylä

Yrittäjä toisessa sukupolvessa

Hienoa, että olet löytänyt sivustollemme. Olen kiinteistönvälittäjä Matti Leskinen. Olen yrittäjä toisessa sukupolvessa ja asuntoekonomi-konseptin perustajayrittäjä.

Henkilökohtainen kosketukseni kiinteistöalaan tapahtui jo varhaisessa lapsuudessani. Vanhempani ovat toimineet 30 vuotta isännöinti-/kiinteistöhuoltoalalla yrittäjinä. Muistan elävästi ollessani vielä alle kouluikäinen, miten lyöttäydyin usein isäni mukaan talonmieskierrokselle taloyhtiön asioita tarkistamaan ja hoitamaan.

Kiinteistönvälittäjä on asiakaspalvelija

Eletty elämä aina varhaislapsuudesta tähän päivään on luonut minusta omasta mielestäni ihmisen, joka on toimelias, empaattinen, kärsivällinen ja positiivinen. Edellä mainituista luonteenpiirteistä on ollut minulle merkittävää etua toimiessani kiinteistönvälittäjänä. 

Kiinteistönvälitystyö on asiakaspalvelutyötä sanan täydessä merkityksessä. Jokainen asiakas ja jokainen asiakaspalvelutilanne ovat yksilöllisiä. Kiinteistönvälittäjän on oltava toimelias, mutta ei yli-innokas. On kyettävä olemaan aktiivinen asioiden hoitamisessa, mutta asuntoja ei voi ”tuputtaa” asiakkaille. Omalla aktiivisuudella asiakasta kohtaan on luotavissa positiivista luottamusta.

Fiksu välittäjä antaa asiakkaalle tilaa, ei painosta ja toimii rehellisesti.

Välittäjä ei voi kertoa, mikä asunto kullekin sopii. Asunnon ostaja tekee omat päätöksensä, mutta välittäjän tehtävänä on helpottaa ostajaa löytämään omat ratkaisunsa. Välittäjän on kyettävä olemaan empaattinen ja mukautumiskykyinen kartoittamalla asiakkaan tilannetta ja tarpeita. Mielestäni hyvä kiinteistönvälittäjä osaa myös kuunnella asiakasta. On muistettava, että ihmisellä on kaksi korvaa ja yksi suu.

Positiivisuus antaa energiaa ja voimaa jokapäiväiseen elämään. Olen kiitollinen siitä, että saan tehdä työtä, jota rakastan. Saan kohdata työssäni erilaisia ihmisiä ja tiedän aamulla herätessäni, että tästäkin tulee taas uusi hieno päivä.

Kiinteistöala on ollut alitajuisesti intohimoni jo lapsuudesta saakka. Välillä sattumienkin kautta olen ajautunut alalla eteenpäin. Olen kiitollinen siitä, että vuosien aikana olen tavannut monia lahjakkaita ihmisiä ja opettajia, jotka ovat antaneet minulle arvokkaita kokemuksia ja korkean koulutuksen.

Terveisin,

Matti Leskinen
yrittäjä
ekonomi, tradenomi
laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV
julkinen kaupanvahvistaja