TILAA MAKSUTON ASUNTOARVIO,
KUN HARKITSET ASUNTOSI MYYNTIÄ

Ilmainen hinta-arvio antaa realistisen kuvan asuntosi arvosta.

 • Tietojen lähettämisen jälkeen kiinteistönvälittäjämme ottaa sinuun yhteyttä ja antaa perustellusti asunnollesi alustavan hinta-arvion.
 • Kiinteistönvälittäjämme asiantuntemuksen lisäksi asuntosi arvon määrityksen taustalla on hintaseurantapalvelun tarkka kauppahintatilasto, josta voimme nähdä ja tarkistaa vertailtavien kohteiden toteutuneita kauppahintoja erilaisilla hakurajauksilla.
 • Kohteen arvon määrityksessä on asunnon sijainnin, asuntotyypin ja rakennusvuoden lisäksi lukuisia yksittäisiä muuttuvia tekijöitä, jotka on huomioitava kokonaiskuvaa katsottaessa.
 • Toimimme vastuullisesti ja takaamme sen, että jokainen antamamme asuntoarvio on luottamuksellisesti ja ammattitaitoisesti laadittu henkilökohtaisesti juuri sinulle.

Varaa maksuton hinta-arvio

Ilmainen hinta-arvio ei sido sinua mihinkään ja saat sen nopeasti sekä vaivattomasti kauttamme.

Varaa ilmainen asuntoarvio

Myytävän asunnon tiedot

Täytä alla olevaan lomakkeeseen tiedot myytävästä asunnosta.


Kaikki tämä sisältyy palveluumme

 1. Aina sinulle yksilöity, LKV-pätevä ekonomivälittäjä
 2. Kodistasi 3D-virtuaaliesittely
 3. Kattava portaalinäkyvyys (Etuovi, Oikotie, Tori)
 4. Asunnollesi Some-mainonta (Facebook + Instagram)
 5. Ilmainen hinta-arvio
 6. Kaikki tarvittavat asiakirjat
 7. Ammattivalokuvaus
 1. Kohderyhmää puhutteleva myynti-ilmoitus
 2. Kaikki yhteydenpito ostajaehdokkaisiin
 3. Helppo ohjeistus asuntonäyttöä varten
 4. Ostotarjousneuvottelut
 5. Kauppakirjojen laadinta liitteineen
 6. Kaupanteon järjestäminen (sähköinen / perinteinen)
 7. Ilmoitusten tekeminen (isännöitsijä + verottaja)

Alustava asunnon hinta-arvio etänä

Ilmainen asunnon hinta-arvio on yleensä ensimmäinen askel asunnon myynnissä, mutta ei vielä sido sinua mihinkään. Maksuttoman asuntoarvion voit pyytää täyttämällä oheisen lomakkeen tai ottamalla yhteyttä alueesi tuntevaan kiinteistönvälittäjäämme. Kiinteistönvälittäjä tutustuu kohteeseesi ja antaa sinulle alustavan hinta-arvion, joka pohjautuu kohteen ominaisuuksiin ja muihin alueella toteutuneisiin asuntokauppoihin.

Ilmainen asunnon arviointi paikan päällä

Alustavan asunnon hinta-arvion jälkeen välittäjämme sopii mielellään kanssasi yhteisen ajan, jolloin välittäjä tulee paikan päälle tutustumaan kohteeseesi tarkemmin. Arviokäynnillä kiinteistönvälittäjä arvioi kohteen pyyntihinnan ja kauppahinnan. Maksuton asuntoarvio mahdollistaa kohteen tarkan arvioinnin välittäjän tekemän kattavan selonoton avulla.

Luotettava asunnon hinta-arvio

Kokenut kiinteistönvälittäjä käyttää alueen vahvaa markkinatuntemustaan ja tietojaan toteutuneista asuntokaupoista asunnon hinta-arviota määrittäessään. Asunnon arvoon vaikuttavat asunnon sijainnin, tontin, asuntotyypin, asunnon kunnon ja rakennusvuoden lisäksi lukuisat erilaiset tekijät asunnon asuinalueen sisäisestä mikrosijainnista pohjaratkaisuihin.

Myytävän asunnon pyyntihinnan määrittäminen

Toimimme vastuullisesti ja takaamme sen, että jokainen laatimamme hinta-arvio on ammattitaitoisesti ja luottamuksellisesti laadittu henkilökohtaisesti juuri sinulle. Lopullinen pyyntihinta päätetään aina yhdessä asunnon omistajan kanssa. Olemme tukenasi kaikissa kotisi myynnin vaiheissa aina hinnoittelusta kauppojen solmimiseen.