Kiinteistönvälitys seinäjoki

Avaa ovesi ja päästä asiakas tutustumaan kotiisi. Hoidamme puolestasi kaiken muun edullisella kiinteällä välityspalkkiolla.

Matti Leskinen (Seinäjoki ja Etelä-Pohjanmaa)

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV

ekonomi, kaupanvahvistaja

040 8494 373
matti.leskinen@asuntoekonomi.fi

Aina laaja portaalinäkyvyys ja kohdennettu some-mainonta

Jätä yhteydenottopyyntö

Harkitsetko kotisi myyntiä Seinäjoelta? Jätä tästä kätevästi ja nopeasti yhteydenottopyyntö, palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Jätä yhteydenottopyyntö palvelusivut ylä

Tyytyväiset asiakkaat kertovat puolestamme

Asiakaspalvelun tärkeimpiä ominaisuuksia ovat: Ammattitaito, avoimuus, ajantasaisuus. Näiden kaikkien lisäksi Matti Leskisellä on näiden toteuttamiseen sopivat luonteepiirteet.

Hyvin asiallista ja ammattitaitoista toimintaa, asiat hoituivat järjestelmällisesti ja joustavasti sekä rakentavassa hengessä.Kiitos vielä.

Laadukkaasti toteutettu myynti-ilmoitus kuvineen oli ykkösjuttu kun talomme tuli myyntiin.

Palvelu erinomaista, kaikki oli vaivatonta ja helppoa. Itse ei tarvinnut huolehtia kuin esittelystä. Erittäin vahva suositus!!!

Oikein hyvää palvelua

Asunnon myynti sujui erittäin nopeasti ja tehokaasti. Suosittelen!

Luotettava ja ammattimainen välittäjä, yhteydenpito sujuvaa. Helpot ja nopeat kaupat!

Asunnon myynti sujui vaivattomasti ja ammattitaitoisesti. Yhteydenpito välittäjään helppoa ja sujuvaa.

Asiat hoituivat alusta loppuun sujuvasti ja ammattitaitoisesti.

Palvelu erittäin asiantuntevaa ja mukava asioida.

Todella nopeaa ja hyvää palvelua!

Homma toimi hienosti! Viestintä sujuvaa ja nopeaa eikä tarvinnut itse huolehtia kuin asunnon esittelystä.

Asuntovälitys toimi kaikinpuolin hienosti.

Hyvää ja asiallista palvelua. Asunto, joka oli myös omasta mielestäni oikein hinnoiteltu, meni kaupaksi erityisen nopeasti. Kaupat ostajan kanssa sujuivat hyvin. Välityspalkkio myös vaikutti sopivalta kun vertasi kilpailijoihin, mutta yksi tähti pois koska puhutaan mielestäni isosta palkkiosta, jota määrittelee alan tapa. Palvelusta löytyi mahtavasti joustoa joka oli asioiden hoitamisen kannalta hyödyllistä. Käytän ja suosittelen palvelujanne ehdottomasti tulevaisuudessakin.

Hyvin hoituu kiinteistökaupat asiakasta kuunnellen ja ammattitaidolla. Suosittelen!👍

Hyvin sujunut asunnonmyynti Matin kanssa. Toistamiseen homma oli helppoa ja vaivatonta!

Erittäin asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

Kaikki sujui erittäin vaivattomasti ja ammattitaitoisesti!

Asunnon myynti onnistui aivan loistavasti, välittäjä on ammattitaitoinen ja palvelu oli erinomaista, vahva suositus.

Asiat hoituivat mukavasti. Auttoi hienosti vanhempaa myyjää kaikissa paperiasioissa.

Sujuvaa ja hyvää palvelua.

Nykyaikaista ja asiantuntevaa välityspalvelua. Asiat hoituivat nopealla aikataululla.

Ammattitaitoista ja joustavaa palvelua. Edullinen ja tehokas tapa hoitaa asuntokaupat 👍🏻

Kiitos uuden asunnon sujuvista kaupoista!

Matti on kovan luokan kiinteistönvälittäjä 👍

Nopeat ja asiantuntevat kaupat! Täysi suositus 🙂

Hienosti hoitui kaupat. Voin lämpimästi suositella.

Asiantuntevaa ja ihmisläheistä palvelua. Helppo, kun joku muu hoitaa paperipuolen ja itse vain näyttää asuntoa.

Joustava ja edullinen palvelu 👍🏻

Kiitos sujuvasta kaupankäynnistä! 👍

Vaivatonta ja turvallista asunnon myyntiä yli 10 vuoden kokemuksella

Kiinteistönvälitys Seinäjoki: Tarjoamme nykyaikaista ja kattavaa kiinteistövälityspalvelua Seinäjoella ja muualla Etelä-Pohjanmaan alueella. Avaa ovesi™ -palvelumallimme yhdistää perinteisen kiinteistönvälityksen ja asunnon itsemyynnin parhaat puolet. Paras kokonaisuus saadaan aikaan, kun yhdistetään kiinteistövälittäjän ammattitaito ja kattavat palvelut sekä asunnon omistajan kokemus ja tietämys. Palvelumallimme ansiosta asunnon myyjä voi säästä välityspalkkiossa tuhansia euroja!

Matti Leskinen (Seinäjoki ja Etelä-Pohjanmaa)

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV

ekonomi, kaupanvahvistaja

040 8494 373
matti.leskinen@asuntoekonomi.fi

Matti on vuodesta 2013 kiinteistönvälittäjänä toiminut kokenut kiinteistönvälityksen ammattilainen, joka hallitsee kaupanteon eri muodot ja toimii myös julkisena kaupanvahvistajana.

Kaikki tämä sisältyy palveluumme

 1. Aina sinulle yksilöity, LKV-pätevä ekonomivälittäjä
 2. Kodistasi 3D-virtuaaliesittely
 3. Kattava portaalinäkyvyys (Etuovi, Oikotie, Tori)
 4. Asunnollesi some-mainonta (Facebook + Instagram)
 5. Ilmainen hinta-arvio
 6. Kaikki tarvittavat asiakirjat
 7. Ammattivalokuvat
 1. Kohderyhmää puhutteleva myynti-ilmoitus
 2. Kaikki yhteydenpito ostajaehdokkaisiin
 3. Helppo ohjeistus asuntonäyttöä varten
 4. Ostotarjousneuvottelut
 5. Kauppakirjojen laadinta liitteineen
 6. Kaupanteon järjestäminen (sähköinen / perinteinen)
 7. Ilmoitusten tekeminen (isännöitsijä + verottaja)

KIINTEISTÖNVÄLITYS seinäjoki

Jopa 100-300 % edullisempi välityspalkkio. Kattavampi näkyvyys mahdollistaa suuremman määrän ostajaehdokkaita ja korkeamman kauppahinnan.

Avaa kotisi salat

Kuka muu tuntisi asuntonsa paremmin kuin sen omistaja itse?

Avaa ovesi™ -palvelumallissa asunnon omistaja päästää asiakkaan tutustumaan kotiinsa. Näin myyjällä ja ostajalla on etuoikeus kohdata toisensa jo ennen kaupantekoa ja mahdollisuus vaihtaa tärkeää kokemusperäistä tietoa. Koska kyseessä on juuri sinun omistamasi asunto, olet paras henkilö kertomaan ostajaehdokkaille, kuinka aamuaurinko levittää lämpimät säteensä makuuhuoneeseen tai kuinka hyvin takka varaa lämpöä talvisin. Sinä tunnet kotisi parhaiten.

Asunnon näyttäminen itse voi tuntua raskaalta, mutta sitä se ei ole. Sen lisäksi, että päästät potentiaaliset ostajat tutustumaan kotiisi, sinun ei tarvitse huolehtia mistään muusta. Sinun tarvitsee vain avata ovesi ja antaa ostajan rakastua asuntoosi.

Kiinteistövälitys Seinäjoella on sujuvampaa kuin monella muulla paikkakunnalla Suomessa. Seinäjoella asunnon myynti on helpompaa ja nopeampaa, eikä ihme sillä Seinäjoella tehdään keskimäärin 80 asuntokauppaa kuukaudessa (tilasto vuonna 2022 Seinäjoella toteutuneista asuntokaupoista).

Ammattitaitoisen kiinteistövälittäjän avulla saat varmasti kaiken hyödyn irti asuntomarkkinoista. Pidämme huolen, ettei sinun tarvitse esitellä asuntoasi liian montaa kertaa.

Kattava palvelu – kiinteä palkkio

Kiinteä palkkio saattaa särähtää korvaan, mutta meidän tapauksessamme sitä ei tule säikähtää. Kiinteän summan ansioista maksat asuntosi välityksestä lähes varmasti vähemmän kuin maksaisit prosenttipohjaisella palkkiolla.

Kiinteä välityspalkkio voi olla jopa 100–300 % edullisempi vaihtoehto. Jos asuntosi myyntihinta on esimerkiksi 250 000 € ja välityspalkkio on 3,4 %, maksat asuntosi myynnistä palkkiota 8 500 €.

Jos prosenttiosuuden sijaan käytät kiinteää välityspalkkiotamme, säästät 6 000 €! Ja säästö vain kasvaa, mitä suurempi asuntosi myyntihinta on.

Palvelussamme sinä saat esitellä asuntosi haluamallasi tavalla, me hoidamme kaiken muun. Kiinteistövälittäjänäsi otamme vastuullemme kohteen markkinoinnin, kaiken yhteydenpidon ostajaehdokkaisiin, kauppaneuvottelut ja kaupan valmistelut sekä viralliset ilmoitukset kaupanteon jälkeen.

Kiinteistövälitys Seinäjoki – mitä palvelumme sisältää?

Tarjoamme kokeneen ja ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän avun asuntosi myyntiin.

Palvelussamme pyrimme saamaan myytävälle asunnolle parhaan mahdollisen näkyvyyden. Keräämme asunnolle kattavan portaalinäkyvyyden suomen suosituimmilla asuntomyyntisivuilla, kuten Oikotie, Etuovi ja Tori. Mainostamme myytävää kohdetta sosiaalisessa mediassa, ja luomme kohderyhmää puhuttelevan myynti-ilmoituksen.

Palveluumme kuuluu myytäville kohteille tehtävä Näyttö 24/7-asuntoesittely™, jonka ansiosta asuntoon pääsee tutustumaan myös kotoa käsin. Laadukkaiden kuvien ja kehittyneen virtuaalisen alustan ansiosta ostajat saavat autenttisen kokemuksen asunnosta heti ilmoituksen nähtyään. Koska asiakkaat pääsevät heti tutustumaan asuntoon virtuaalisesti, paikan päälle saapuvat vain kaikkein potentiaalisimmat ostajaehdokkaat.

Teemme asunnollesi ilmaisen hinta-arvion ja hoidamme puolestasi kaikki tarvittavat asiakirjat. Myös kaupanteossa otamme päävastuun. Kaikki tämä edullisella ja kiinteällä välityspalkkiolla.

Hinta-arvio asettaa myyntiprosessille nuotin

Teemme kaikille kohteille ilmaisen hinta-arvion, joka ei vielä sido sinua mihinkään. Hinta-arvio rakentuu sekä asuntosi että alueesi mukaan. Arviossa otetaan huomioon alueen asuntokaupan tilanne aina kysynnästä alkaen ja kaikki muut asuntosi hintaan vaikuttavat asiat.

Laadimme sinulle selkeän tietopaketin, josta näet asuntosi hinta-arvioon vaikuttavat tekijät. Hinta-arvion yhteydessä kartoitamme myös asunnollesi sopivat myynti- ja markkinointisuunnitelmat, joiden pohjalta on helppo aloittaa myyntiprosessi.

KIINTEISTÖNVÄLITYS Seinäjoki – 8 vaihetta

Valitse nykyaikaisempi ja edullisempi tapa myydä kotisi

1. Maksuton hinta-arvio

Ensimmäinen askel kohti asunnon myyntiä on kiinteistönvälittäjän tekemä ilmainen hinta-arvio, joka ei vielä sido mihinkään. Välittäjä antaa arvion asuntosi hinnasta tutustuttuaan sen ominaisuuksiin ja alueen hintatasoon. Tarkempi asuntoarvio tehdään aina paikan päällä.

2. Myyntisopimus eli toimeksiantosopimus

Mikäli päätät asuntoarvion jälkeen laittaa asuntosi myyntiin kanssamme, teemme siitä kirjallisen myyntitoimeksiannon. Toimeksiantosopimuksen voit allekirjoittaa sähköisesti tai heti paikan päällä. Voit myös halutessasi tilata palvelun heti vaivattomasti verkossa.

3. Myytävän kohteen kuvaus

Myyntikuvat meillä ottaa aina ammattikuvaaja, jotta saamme tuotua esille asuntosi parhaat puolet. Teemme asunnosta aina myös 3D-virtuaaliesittelyn, jonka ansiosta kiinnostuneet ostajaehdokkaat voivat tutustua kohteeseen ensin etänä.

4. Markkinoinnin valmistelu

Kun asuntosi markkinointimateriaalit ovat kasassa, kiinteistönvälittäjämme tilaa isännöitsijäntodistuksen ja muut asunnon myyntiä varten tarvittavat asiakirjat puolestasi sekä laatii houkuttelevan myynti-ilmoituksen.

5. Myytävän kohteen markkinointi

Markkinoimme myytävää asuntoasi Suomen suurimmissa myyntiportaaleissa Etuovessa ja Oikotiellä sekä lisäksi myös Torissa. Kohdennettua mainontaa teemme Instagramissa ja Facebookissa. Huolehdimme kaikesta yhteydenpidosta ostajaehdokkaisiin.

6. Asunnon näyttäminen

Sinä tunnet kotisi, joten näytät asunnon ostajaehdokkaalle itse, mutta me hoidamme kaiken muun, mitä perinteiseenkin välityspalveluun kuuluu. Sinun tarvitsee vain avata ovesi ja vastaanottaa ostajaehdokas sovittuna ajankohtana, kaiken tarvittavan tuen näyttöä varten saat välittäjältäsi.

7. Asunnon ostotarjoukset

Me vastaanotamme asuntosi ostotarjoukset ja hoidamme kauppaneuvottelut puolestasi. Mikäli päätät hyväksyä jonkun ostotarjouksista, laadimme kauppakirjaluonnoksen liitteineen sinulle ja asunnon ostajalle.

8. Kaupanteko

Järjestämme asuntokaupat joko sähköisesti tai perinteisesti. Sovimme rahasiirroista pankkien kanssa. Hankimme paikan päälle tarvittaessa kiinteistökaupoissa vaadittavan kaupanvahvistajan. Kaupanteon jälkeen hoidamme ilmoitukset asunto-osakeyhtiölle ja verottajalle.

Kiinteistövälittäjä Seinäjoki

Nykyaikainen ja kustannustehokas tapa myydä kotisi

Asunnon myyntiprosessi on meidän avullamme sujuva ja nykyaikainen. Edullisen kiinteän välityspalkkion ansiosta kustannukset pysyvät todella maltillisina.

Aloitamme välitysprosessin tekemällä ilmaisen hinta-arvion asuntoosi. Hinta-arvio ei vielä sido mihinkään, eli hinta-arvion voi pyytää, vaikket olisikaan täysin varma myyntiaikeistasi. Jos päätät myydä asuntosi kanssamme, kirjoitamme kirjallisen myyntitoimeksiannon.

Ammattikuvaaja saapuu luoksesi ja ottaa asunnostasi laadukkaat ja ennen kaikkea myyvät kuvat. Samalla teemme asunnostasi virtuaaliesittelyn. Kun materiaalit ovat kasassa ja kiinteistövälittäjämme on hoitanut tarvittavat asiakirjat kuntoon, laadimme myynti-ilmoituksen.

Pitkän ja vankan osaamisemme ansiosta osaamme laatia ostajia puhuttelevan myynti-ilmoituksen ja osaamme markkinoida sitä oikeille kohderyhmille oikeissa kanavissa.

Avaa ovesi, ja me hoidamme loput

Me hoidamme kaiken yhteydenpidon potentiaalisten ostajien kanssa, ja sovimme ajat näyttöihin sinun aikataulusi mukaisesti. Sinulle annetaan vapaus esitellä oma kotisi haluamallasi tavalla. Yksin ei kuitenkaan tarvitse jäädä, vaan me tarjoamme sinulle kaiken tuen asunnon näyttöä varten.

Vastaanotamme asuntosi ostotarjoukset ja neuvottelemme ostajien kanssa puolestasi. Toimintamme on läpinäkyvää, ja saat aina nähtäväksesi asiaan kuuluvat asiakirjat.

Viemme myyntiprosessin ammattitaidolla läpi aina hinta-arviosta kaupanvahvistamiseen. Sinun vastuullesi jää vain päästää ostajaehdokas tutustumaan kotiisi, joka hoituu varmasti sujuvasti kokeneiden kiinteistönvälittäjiemme tuella.

Asiantunteva kiinteistövälittäjä tukenasi koko prosessin ajan

Asunnon myyminen itse voi olla epävarmaa ja voi tuntua turvattomalta. Tukeutumalla asiantuntevan ja kokeneen kiinteistönvälittäjän apuun voit olla varma, että koko asunnon myyntiprosessi tulee hoidettua kunnialla alusta loppuun.

Iso osa onnistunutta asuntokauppaa on tieto. Pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme asunnon myymisen lainalaisuudet kuin omat taskumme.

Tunnemme niin Seinäjoen kuin koko muunkin Etelä-Pohjanmaan asuntomarkkinat ja hintatason desimaalin tarkkuudella. Tiedämme, miten puhutella oikeita kohderyhmiä ja kuinka markkinoida myytävää asuntoa tehokkaasti. Emme tyydy riittävään, vaan pyrimme saamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kiinteistönvälittäjä Seinäjoki – oiva myyntivaltti

Tiesitkö, että ihmiset ostavat asunnon todennäköisemmin kiinteistönvälittäjältä kuin yksityiseltä myyjältä? Syy tähän piilee luotettavuudessa. Me kuluttajat luotamme, että kiinteistövälittäjien myymät kohteet ovat laadukkaita ja ostoprosessit ovat läpinäkyviä.

Me Asuntoekonomilla tuomme myyntiprosessiin vielä ripauksen henkilökohtaisuutta, kun asunnon omistajat pääsevät näyttämään asuntonsa. Ostajat kokevat asuntoon tutustumisen henkilökohtaisemmaksi, kun paikalla on ihminen, jolle asunto on toiminut kotina.

Nykyaikaisesta palvelumallistamme hyötyvät kaikki osapuolet. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä huolehtii, että koko myyntiprosessi sujuu mutkattomasti ja helposti. Myyjä voi luottaa asunnon myynnin sujuvan ongelmitta ja pääsee näyttämään itse ostajaehdokkaille asuntonsa. Ostaja saa nauttia helposta ostoprosessista ja pääsee tutustumaan asuntoon sen omistajan silmin.

Tämän nykyaikaisen ja ennen kaikkea toimivan prosessin tarjoamme sinulle todella edullisella kiinteällä välityspalkkiolla. Varaa ilmainen hinta-arviosi jo tänään, niin tulemme arvioimaan asuntosi.

Kiinteistönvälitys Seinäjoki mm. seuraavilla alueilla

Marttila, Keskusta, Uppa, Pohja, Jouppila, Jouppi, Kultavuori, Katajalaakso, Alakylä, Itikka, Aunes, Niemistö, Hyllykallio, Tanelinranta, Karhuvuori, Nurmo, Teppo, Loukko, Latikanmäki, Veneskoski, Koura, Kapernaumi, Hallila, Huhtala, Kasperi, Kivistö, Kärki, Pajuluoma, Soukkajoki, Kertunlaakso