Ykkösvaltaus 7, Kultavuori, Seinäjoki

Kultavuori Seinäjoki Omakotitalo 5h, k, khh, s, kuntosali, autotalli

Hinta
595 000 €

Koko
220 m² / 264 m²

Vuosi
2007

Tee ostotarjous

NÄYTTÖ 24/7-asuntoesittely. Astu sisään taloon ja liiku kohteessa vapaasti 3D-esittelyn avulla ilmoituksen linkin kautta!

Tervetuloa tutustumaan upeaan, yksilölliseen Jämerä-täyskivitaloon Seinäjoen arvostetulla Kultavuoren alueella!

Kiinteistö on ollut tarkalla huolenpidolla ja myynnissä alkuperäisiltä omistajilta. Talon yleisilme on poikkeuksellisen siisti ja viimeistelty. Pohjaratkaisu on suunniteltu huolellisesti, toiminnallisuus huomioiden. Tämä upea, poikkeuksellisen kattavasti varusteltu kohde tarjoaa korkealaatuiset ja kestävät puitteet asumiseen vuosiksi eteenpäin.

Kahteen pääkerrokseen jakautuva koti tarjoaa avarat ja valoisat asuintilat yhteensä 220 m². Alakerrassa sijaitsevat varaavalla takalla ja korkealla sisäkatolla varustettu tilava olohuone, Nixi-kalusteiden keittiö kattavalla varustelulla ja kivitasoilla varustettuna. Keittiössä on runsaasti lasku- ja säilytystilaa ja sen vieressä on erillinen ruokailutila. Alakerrassa on lisäksi makuuhuone ja kuntosali sekä erillinen wc ja kylpyhuonetila saunalla ja toisella alakerran wc:llä varustettuna. Alakerran kodinhoitotilassa on kätevät pyykkikaapit, kurapiste ja suora käynti ulos.

Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, talon toinen olohuonetila, toinen kylpyhuone ja tilava lämmin varastohuone sekä laaja parveke. Kaikissa makuuhuoneissa on liukuovikaapistot ja yhdestä yläkerran makuuhuoneesta on käynti lämpimään varastohuoneeseen.

Sekä alakerran olohuoneesta, että kuntosalin edustalta on käynnit kahdelle erilliselle katetulle takapihan suojaisalle terassille. Pihapiiri on hyvin hoidettu, laatoitettu, kivetetty asfaltoitu sekä nurmetettu. Monimuotoinen piha lukuisilla istutuksilla varustettuna. Takapihalla sijaitseva myöskin kivirakenteinen grillikatos tunnelmavalaistuksella varustettuna on täydellinen paikka pimenevien kesäiltojen viettoon. Lämmin autotalli (44 m²) tarjoaa tilaa kahdelle autolle ja sisältää vesipisteen sekä öljynerottelukaivot.

Kultavuoren asuinalue on rauhallinen, perheystävällinen ja se sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Seinäjoen keskustasta. Lähistöllä on minipuolisia palveluita, kuten ruokakauppa, kouluja ja päiväkoteja, mikä tekee alueesta ihanteellisen paikan perheille. Ideaparkiin vain muutaman minuutin ajomatka. Erinomainen sijainti ja lähiympäristön monipuoliset harrastusmahdollisuudet säästävät vanhempien aikaa harrastuksiin kuljettamiselta.

Naapurustossa sijaitseva Jouppilanvuori tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet ympäri vuoden. Voit nauttia mm. lenkkeilystä ja pyöräilystä kesäisin sekä hiihtämisestä ja laskettelusta talvisin. Alueelta löytyy myös frisbeegolfrata, jäähalli, jalkapallostadion, sisäurheiluhalli, Seinäjoki Areena, uimahalli, maastopyöräilyreittejä ja lasten leikkipuistoja, joten aktiviteetteja riittää kaikenikäisille. Hyvät valaistut ulkoilureitit Kyrkösjärvelle saakka.

Kohdetta esitellään yksityisesittelyin, varaa oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kotiin!

Lisätietoa ja yksityisnäytöt sovittavissa:
Matti Leskinen
yrittäjä, ekonomi, LKV
julkinen kaupanvahvistaja
Puh. 040 8494 373
matti.leskinen@asuntoekonomi.fi

Varaa esittelyaika

Varaa esittelyaika

Kohdenumero 20891470
Sijainti Ykkösvaltaus 7, 60320 Seinäjoki
Huoneistoselitelmä 5h, k, khh, s, kuntosali, autotalli
Huoneita 6 h ja enemmän
Tyyppi Omakotitalo (kiinteistö)
Asuintilojen pinta-ala 220 m²
Pinta-alojen lisätiedot Muut tilat: lämmin autotalli 44 m2.
Kerroksia 2
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Kunto Alkuperäisiltä omistajilta myynnissä poikkeuksellisen hyvin pidetty omakotitalo, jossa ei ole vikoja/vaurioita historiassa. Kuntokartoitus tehdään ostajan löydyttyä ennen lopullista kaupantekoa. Ostajalla mahdollisuus olla paikalla kuntokartoituksessa.
Kohteen kunto Hyvä
Energialuokka B2018.
Rakennusvuosi 2007
Käyttöönottovuosi 2007

Velaton hinta 595 000 €
Myyntihinta 595 000 €
Velkaosuus -
Vuokrattu Ei
Muut maksut/lisätietoa maksuista
Kiinteistövero n. 1424 € / vuosi

Muut maksut Kaukolämmön lämmityskustannus on ollut vuonna 2023 keskiarvollisesti 415 € / kk. Sisältäen myös autotallin lämmityksen. Käyttösähkö n. 135 €/kk. Lisäksi muut tavanomaiset kiinteistön kulut kuten vesi, jätevesi, jätehuolto sekä vakuutus.

Pihan kuvaus Asfaltoitu, nurmella, istutuksia. Talon kiviaita ja puutarhan allasrakenteet on tehty routaeristettyinä.
Lämmitysmuodot
  • kaukolämpö
Oma sauna Kyllä
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Tehdyt remontit -Ilmanvaihtokanavat nuohottu vuonna 2018. -Kaikki kiinteistön ulkopuoliset puuosat maalautettu vuonna 2020. -Keskuspölynimurin koneisto uusittu vuonna 2021.

Viemäri
  • kunnan
Säilytystilojen kuvaus Iso lämmin (piirustuksissa viileä) varastotila talon toisen kerroksen päädyssä, kaapistot sekä vaatehuoneet.
Muu varustelu
  • sälekaihtimet/rullaverhot
  • verhotangot
  • keskuspölynimuri
Tulisija
  • takka
Vesihuolto
  • kunnan
Katto
Kate Konesauma pelti
Rakennusmateriaalit
Rakennus- ja pintamateriaalien kuvaus Jämerä täyskivitalo. Siporex-harkko ulkoseinissä ja talon sisäseinissä.
Käytetyt rakennusmateriaalit
  • kivi
Keittiö
Keittiön varustelu Laadukas Nixi-keittiö. Runsaasti lasku- ja säilytystilaa kaapein ja laatikostoin. Kivitasot. Keittiöön mahtuu ruokailuryhmä, lisäksi ruokailutila keittiön vieressä. Varustus: jääkaappi, pakastin, astianpesukone, induktio-liesi, liesituuletin, viinikaappi, kahvikone ja mikroaaltouuni. Astianpesukoneen alla vuototunnistin
Keittiön lattia
  • laatta
Keittiön seinät
  • maalattu
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Alakerran kylpyhuoneessa kaksi suihkua. Yläkerran kylpyhuoneessa yksi suihku, wc-istuin sekä kylpyhuonekaapistot ja peili.
Kylpyhuoneen varustelu
  • lattialämmitys
  • suihku
Kylpyhuoneen lattia
  • laatta
Kylpyhuoneen seinät
  • kaakeli
Sauna
Saunan kuvaus Saunassa tuuletusikkunat
Kiuas
  • heti valmis -sähkökiuas
Saunan lattia
  • laatta
Saunan seinät
  • puu
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Yksi makuuhuone alakerrassa, kolme yläkerrassa. Kaikissa liukuovikaapisto osittaisella peilillä. Yhdestä yläkerran makuuhuoneesta pääsy lämpimään käyttöullakkotilaan.
4
Makuuhuoneen lattia
  • parketti
Makuuhuoneen seinät
  • maalattu
  • tapetti
Olohuone
Olohuoneen lattia
  • parketti
Olohuoneen seinät
  • maalattu
Pesutilat
Pesutilojen lattia
  • laatta
Pesutilojen seinät
  • kaakeli
WC-tilat
WC-tilojen kuvaus Alakerrassa kaksi erillistä wc-tilaa, joissa laatikosto/kaapisto sekä peili. Yläkerrassa kylpyhuone, jonka yhteydessä wc-istuin sekä kaapistot ja peili
WC-tilojen lattia
  • laatta
WC-tilojen seinät
  • kaakeli

Lisätietoja rakennusoikeudesta Kokonaisrakennusoikeus 250+50 m2.
Koko 1 042 m²
Omistus Oma
Kaavoitustilanne
  • Asemakaava
Kiinteistötunnus 743-13-131-4
Rasitteet Johtorasite tontin etukulmassa
Rakennukset
  • Lämmin autotalli 44 m², jossa seinät laatoitettu n. 1,6 metrin korkeuteen. Autotallin lattioissa on kestävä puristettu laattalattia ja kaksi öljynerottelukaivoa ja vesipiste sekä kosteuden poistopuhallin. Tilaa kahdelle autolle. Autotallin yhteydessä myös varastotilaa, jossa voimavirtapistoke. Kauttaaltaan vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä. Takapihalla kivirakenteinen grillikatos. Keskellä katosta paistotaso kivitasolla. Grillikatoksessa katon tunnelmavalaistus.

Nimi Leskinen Matti
Sähköposti matti.leskinen@asuntoekonomi.fi
Puhelin 040 8494 373
Yrityksen nimi LKV Asuntoekonomitoimisto Oy
Toimiston nimi LKV Asuntoekonomitoimisto Oy

Yrityksen nimi LKV Asuntoekonomitoimisto Oy
Toimiston nimi LKV Asuntoekonomitoimisto Oy
Osoite Loukontie 7, Seinäjoki
Toimiston puhelin 040 8494 373
Toimiston sähköposti matti.leskinen@asuntoekonomi.fi
Takaisin kohdelistaan