Vuorimestari 10 B 4, Kärki, Seinäjoki

Kärki Seinäjoki Paritalo 5h+k+2*kph+khh+s+ak+ap, maalämpö

Hinta
289 000 €

Koko
102 m²

Vuosi
2024

Tee ostotarjous

MAALÄMPÖHUONEISTO ABRAHAMINPUISTON METSIKKÖÖN RAJOITTUVALLA PIHAPIIRILLÄ

+Autokatospaikka ja autopistokepaikka yhteisarvoltaan n. 10 000 € sisältyvät asunnon kauppahintaan. Katospaikassa on varaus sähköauton lataukselle.
+Ilmalämpöpumppu asennettuna sisältyy asunnon kauppahintaan.
+Asunnossa on neljä makuuhuonetta.
+Kaikki yhtiön asunnot ovat saman kokoisia 102m2 hyvin varusteltu perheasuntoja.
+Kylpyhuone suihkulla ja wc:llä alakerrassa ja yläkerrassa.
+Kauttaaltaan miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä, A-energialuokka.

Paritalot rakentuvat hyvälle paikalle kehittyvälle Kärjen uudelle alueelle. Alueelle on juuri valmistunut alle kilometrin päähän uusi päiväkoti Tähti. Alakoulu valmistuu päiväkodin naapurustoon vuonna 2024. Kysytty uusi Kärjen asuinalue laajenee vuosittain. Itäväylän varteen noin 1,5 km:n päähän on kaavoitettu valmiiksi tilat vähittäiskaupan suuryksiköille.

Energiatehokkaan maalämmön ansiosta huoneistojen hoitovastikkeet pysyvät edullisina ja asumiskulut matalina. Pohjaratkaisut ovat tarkoin harkittuja rakentajan ja kohteen suunnittelijan useiden rakennusprojektien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla toteutettuina.

Yhtiön asuinrakennukset on sijoitettu tontille ilmansuunnat huomioiden. Kaikissa asunnoissa on parveke ja terassi sekä kauttaaltaan sisätilojen kattoihin upotetut modernit led-valot. Arkea helpottaa wc:llä ja suihkuilla varustetut kylpyhuoneet molemmissa kerroksissa. Yläkerran kylpyhuoneen yhteydessä on lisäksi sauna ja hyvät kodinhoitotilat kaapistoineen.

Olohuoneessa on lähes lattiaan saakka ulottuvat ikkunat kahdella seinällä. Huoneisto on erittäin valoisa, sillä myös kahteen yläkerran päätymakuuhuoneeseen on sijoitettu ikkunat kahdelle seinälle.

Kärjen kehittyvä asuinalue on lapsiperheiden suosimaa rauhallista aluetta. Kaupat ja koulut sijaitsevat lähistöllä. Alueella on myös leikkipuistoja ja hyvät ulkoilumahdollisuudet. Kärjen alueen jatkuvaa kehitystä kuvaa myös se, että Itäväylän varteen noin 1,5 kilometrin päähän myytävästä asunnosta on kaavoitettu valmiiksi tilat vähittäiskaupan suuryksikölle.

Kohteesta on erinomaiset liikenneyhteydet itäväylää pitkin pohjoisen Seinäjoen ja Nurmon (Atria) suuntaan sekä etelään Tampereen suuntaan. Myös kulku Seinäjoen keskustaan ja rautatieasemalle käy vaivattomasti Ruukintien kautta, joka päättyy rautatieaseman edustalle.

Seinäjoen keskustaan autolla vain noin 12 minuutissa.
-Ilmoituksen sisäkuvat vastaavasta saman yhtiön valmiista asunnosta.

Sovi oma näyttöaika paikanpäälle helmikuussa 2024 valmistuvaan kohteeseen!

Lisätietoa ja yksityisesittelyt:
Matti Leskinen
yrittäjä, ekonomi, LKV
Puh. 040 8494 373
matti.leskinen@asuntoekonomi.fi

Varaa esittelyaika

Varaa esittelyaika

Kohdenumero 20299778
Sijainti Vuorimestari 10 B 4, 60200 Seinäjoki
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 5h+k+2*kph+khh+s+ak+ap, maalämpö
Huoneita 5 h
Hallintamuoto Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi Paritalo (uudiskohde, osake)
Asuintilojen pinta-ala 102 m²
Pinta-alojen lisätiedot Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä: 5h+k+wc+kh+s.
Kerros 1-2/2
Vapautuminen 15.02.2024
Kohteen kunto Uusi
Energialuokka A2018.
Rakennusvuosi 2024
Käyttöönottovuosi 2024

Velaton hinta 289 000 €
Myyntihinta 289 000 €
Velkaosuus -
Vuokrattu Ei
Vastikkeet
Huoneiston yhtiövastike yht 255 € / kk
Hoitovastike 255 € / kk

Muut maksut Yhtiölle on myönnetty 179 000 euroa yhtiölainaa per asunto. Asunto myydään velattomalla kauppahinnalla siten, että velattoman kauppahinnan maksua vastaan huoneistokohtainen yhtiölaina maksetaan kaupanteon yhteydessä pois. Huoneisto siirtyy ostajalle siten velattomana ilman huoneistokohtaista yhtiölainaa. Maalämmön lämmityskustannus sisältyy hoitovastikkeeseen.

Lämmitysmuodot
 • maalämpö
 • Ilmalämpöpumppu
Oma sauna Kyllä
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Uudiskohteen tila rakenteilla
Palvelut
Palvelut K-Market Kärki n. 1,5 km, S-Market Pajuluoma n. 2 km. Uusi päiväkoti n. 700 m. Uusi alakoulu valmistuu päiväkodin naapurustoon vuonna 2024. Suora turvallinen kulkuyhteys kevyen liikenteen väyliä pitkin.
Liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet Lähiliikenteen bussipysäkit Seinäjoen keskustaan ja takaisin Falanderinkadulla n. 200 m. Erinomaiset kulkuyhteydet autolla läheistä Itäväylää pitkin pohjoisen ja etelän suuntaan.

Säilytystilojen kuvaus Lämmin huoneistokohtainen ulkovarasto yhtiön talousrakennuksessa.
Materiaalit
Lattiamateriaali Vinyylilattia raw spc light oak 6mm kl34 - Tyylikäs suurilankkuinen vaalean tammen sävyinen vinyylilattia.
Kattomateriaali Kattomateriaalit: Valkoinen maalattu kipsi. Sisäkattokorkeus sekä alakerrassa että yläkerrassa perinteistä korkeampi n. 265 cm.
Katto
Kate pelti Ruukki Classic
Rakennusmateriaalit
Käytetyt rakennusmateriaalit
 • puu
 • betoni
Keittiö
Keittiön varustelu Keittiön välitilassa ja katossa on led-valaistus. Lattia: vinyyli Seinät: maali Laadukkaat kodinkoneet: Aeg IDE742431B taso/tuuletin Aeg BEB3501010M uuni Aeg MBB1756SEM mikro integroitava Aeg FSB64907Z Apk 60 cm integroitava Siemens KG49EAICA jääkaappi/pakastin 70 cm
Keittiön pöydät
 • laminaatti
Keittiön muu varustelu
 • mikroaaltouuni
Liesi
 • induktio
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyhuoneet alakerrassa ja yläkerrassa. Molemmissa katon kiinteä led-valaistus ja wc-istuimet sekä suihkut suihkuseinällä. Yläkerran kylpyhuoneen yhteydessä on hyvät kodinhoitotilat, yläkaapistot, alakaapistot ja laskutaso. Paikka pesutornille ja peilikaapisto sekä allaskaapisto. Alakerran kylpyhuoneessa on peilikaappi allaskaapilla, suihku, suihkuseinä ja wc-istuin. Paneloitu lämpöhaapa sisäkatto. Varustus: lattialämmitys
Kylpyhuoneen lattia
 • laatta
Kylpyhuoneen seinät
 • kaakeli
Sauna
Saunan kuvaus Ikkunalla varustettu sauna yläkerran kylpyhuoneen yhteydessä. Saunassa kuituvalaistus. Seinäpaneelit, kattopaneelit ja lauteet lämpöhaapaa.
Kiuas
 • sähkökiuas
Saunan lattia
 • laatta
Saunan seinät
 • puu
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Alakerran makuuhuone 11,6 m2. Yläkerrassa kolme makuuhuonetta 9,6 m2, 9,8 m2 ja 14,5 m2. Kaikissa makuuhuoneissa on kaapistot ja katon kiinteä led-valaistus. Yläkerran 14,5 m2:n suuruisesta oleskeluhuoneesta/makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle. Molemmissa yläkerran päätymakuuhuoneissa on ikkunat kahdella seinällä. Lattia: vinyyli Seinät: maalattu.
4
WC-tilat
WC-tilojen kuvaus Wc-istuimet molempien kylpyhuoneiden yhteydessä.

Koko 5 846 m²
Omistus Oma
Kaavoitustilanne
 • Asemakaava
Kaavoitustiedot Seinäjoen kaupunki

Nimi As Oy Seinäjoen Vuorimestari 10
Taloyhtiön autopaikat
 • Autopistokepaikkoja: 6
 • Autokatospaikkoja: 6
 • Piha-autopaikkoja: 2
Huoneistojen lukumäärä 6
Taloyhtiössä
 • kaapeli-tv
 • Huoneistokohtaiset varastot
Taloyhtiössä muuta Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto LTO. Taloyhtiölaajakaista. Ulkohavainnekuvien yhtiön sisäpihan leikkialue telineineen ei sisälly rakentajan toteutukseen. Tulevat osakkeenomistajat voivat päättää kohteen valmistuttua sisäpihan lopullisesta toteutuksesta asunto-osakeyhtiön lukuun. Tontin hallinnanjakosopimus naapuriyhtiön kanssa. Oma tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella asunto-osakeyhtiöiden hallitsemiin alueisiin.

Esittelyaika 04.02. 14:30 - 15:00
yleisesittely
Lisätietoja Tervetuloa esittelyyn! Ilmoittauduthan välittäjälle näyttöön saapumisesta ennakkoon kiitos.

Nimi Leskinen Matti
Sähköposti matti.leskinen@asuntoekonomi.fi
Puhelin 040 8494 373
Yrityksen nimi LKV Asuntoekonomitoimisto Oy
Toimiston nimi LKV Asuntoekonomitoimisto Oy

Yrityksen nimi LKV Asuntoekonomitoimisto Oy
Toimiston nimi LKV Asuntoekonomitoimisto Oy
Osoite Loukontie 7, Seinäjoki
Toimiston puhelin 040 8494 373
Toimiston sähköposti matti.leskinen@asuntoekonomi.fi
Takaisin kohdelistaan