Vuorimestari 10 A 2, Kärki, Seinäjoki

Kärki Seinäjoki Paritalo 5h+k+2*kph+khh+s+ak+ap, maalämpö

Hinta
305 000 €

Koko
102 m²

Vuosi
2023

Tee ostotarjous

MAALÄMPÖYHTIÖN PARITALOHUONEISTO METSÄÄN RAJOITTUVALLA PIHAPIIRILLÄ

Asunto valmistuu kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Ostajalla on mahdollisuus valita mieluisat pintamateriaalit ja kiintokalusteet.

Turvallisena RS-kohteena rakennettava pieni ja viihtyisä taloyhtiö. Rs-pankkina toimii Oma Säästöpankki Oyj. Yhtiölainan osuus velattomasta kauppahinnasta on mahdollista maksaa, kun kohde on muuttovalmis. Myyntihinnan osuuden maksuaikataulu on sovittavissa rakentajan kanssa.

Ota yhteyttä välittäjään ja sovi näyttö rakenteilla olevaan kohteeseen. Paikan päällä kohteessa hahmotat kaikki tilat väliseinineen. Huoneiston A2 ikkunoista avautuu avarat ja rauhalliset maiset viereiseen metsikköön. Alue on kaavoitettu lähivirkistysalueeksi ja sinne ei siten voi kaavan mukaan rakentaa.

+Autokatospaikka ja autopistokepaikka yhteisarvoltaan n. 10 000 € sisältyvät asunnon kauppahintaan. Katospaikassa on varaus sähköauton lataukselle.

+Ilmalämpöpumppu asennettuna sisältyy asunnon kauppahintaan.

+Asunnossa on neljä makuuhuonetta. Mahdollisuus yhdistää yläkerran suurin mh viereisen mh:n kanssa. Esim. pukeutumistila tai työtila, josta on kulku makuuhuoneeseen ja yläkerrran aulatilaan.

+Mahdollisuus suunnitella oman näköinen uusi koti ja vaikuttaa kaikkiin pintamateriaalivalintoihin sekä kiintokalusteratkaisuihin.

+Kaikki yhtiön asunnot ovat saman kokoisia 102m2 hyvin varusteltu perheasuntoja.

+Kylpyhuone suihkulla ja wc:llä alakerrassa ja yläkerrassa.

+Kauttaaltaan miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys maalämmöllä, A-energialuokka.

Paritalot rakentuvat hyvälle paikalle kehittyvälle Kärjen uudelle alueelle. Alueelle on juuri valmistunut alle kilometrin päähän uusi päiväkoti Tähti. Alakoulu valmistuu päiväkodin naapurustoon vuonna 2024. Kysytty uusi Kärjen asuinalue laajenee vuosittain. Itäväylän varteen noin 1,5 km:n päähän on kaavoitettu valmiiksi tilat vähittäiskaupan suuryksiköille.

Energiatehokkaan maalämmön ansiosta huoneistojen hoitovastikkeet pysyvät edullisina ja asumiskulut matalina. Pohjaratkaisut ovat tarkoin harkittuja rakentajan ja kohteen suunnittelijan useiden rakennusprojektien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla toteutettuina.

Yhtiön asuinrakennukset on sijoitettu tontille ilmansuunnat huomioiden. Kaikissa asunnoissa on parveke ja terassi sekä kauttaaltaan sisätilojen kattoihin upotetut modernit led-valot. Arkea helpottaa wc:llä ja suihkuilla varustetut kylpyhuoneet molemmissa kerroksissa. Yläkerran kylpyhuoneen yhteydessä on lisäksi sauna ja hyvät kodinhoitotilat kaapistoineen.

Olohuoneessa on lähes lattiaan saakka ulottuvat ikkunat kahdella seinällä. Huoneisto on erittäin valoisa, sillä myös kahteen yläkerran päätymakuuhuoneeseen on sijoitettu ikkunat kahdelle seinälle.

Kärjen kehittyvä asuinalue on lapsiperheiden suosimaa rauhallista aluetta. Kaupat ja koulut sijaitsevat lähistöllä. Alueella on myös leikkipuistoja ja hyvät ulkoilumahdollisuudet. Kärjen alueen jatkuvaa kehitystä kuvaa myös se, että Itäväylän varteen noin 1,5 kilometrin päähän myytävästä asunnosta on kaavoitettu valmiiksi tilat vähittäiskaupan suuryksikölle.

Kohteesta on erinomaiset liikenneyhteydet itäväylää pitkin pohjoisen Seinäjoen ja Nurmon (Atria) suuntaan sekä etelään Tampereen suuntaan. Myös kulku Seinäjoen keskustaan ja rautatieasemalle käy vaivattomasti Ruukintien kautta, joka päättyy rautatieaseman edustalle.

Seinäjoen keskustaan autolla vain noin 12 minuutissa.

Sovi näyttö paikanpäälle rakenteilla olevaan kohteeseen!

Lisätietoa, näyttöajat ja varaukset:
Matti Leskinen
yrittäjä, ekonomi, LKV
Puh. 040 8494 373
matti.leskinen@asuntoekonomi.fi

Varaa esittelyaika

Varaa esittelyaika

Kohdenumero 20252784
Sijainti Vuorimestari 10 A 2, 60200 Seinäjoki
Omistusmuoto Oma
Huoneistoselitelmä 5h+k+2*kph+khh+s+ak+ap, maalämpö
Huoneita 5 h
Hallintamuoto Asunto-osakeyhtiö
Tyyppi Paritalo (uudiskohde, osake)
Asuintilojen pinta-ala 102 m²
Pinta-alojen lisätiedot Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä: 5h+k+wc+kh+s.
Kerros 1-2/2
Vapautuminen n. 2kk kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta
Kohteen kunto Uusi
Energialuokka A2018.
Rakennusvuosi 2023
Käyttöönottovuosi 2023

Velaton hinta 305 000 €
Myyntihinta 155 000 €
Velkaosuus 150 000 €
Vuokrattu Ei
Vastikkeet
Huoneiston yhtiövastike yht 1 621,80 € / kk
Rahoitusvastike 1 366,80 € / kk
Hoitovastike 255 € / kk

Muut maksut Hoitovastike on rs-taloussuunnitelman mukainen arvio. Yhtiölaina 12kk euribor + 1,75 % marginaali. Laina-aika 21 vuotta, ensimmäinen lainan lyhennys 15.6.2024. Yhtiölaina on mahdollista maksaa pois kohteen valmistuttua. Tällöin jäisi myös kuukausittainen rahoitusvastike pois. Euribor koron muutokset saattavat vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen. Rahoitusvastikearvio 1366,80 €/kk sisältää lyhennyksen ja koron. Maalämmön lämmityskustannus sisältyy hoitovastikkeeseen.

Lämmitysmuodot
 • maalämpö
 • Ilmalämpöpumppu
Oma sauna Kyllä
Antennijärjestelmä Kaapeli-tv
Uudiskohteen tila rakenteilla
Palvelut
Palvelut K-Market Kärki n. 1,5 km, S-Market Pajuluoma n. 2 km. Uusi päiväkoti n. 700 m. Uusi alakoulu valmistuu päiväkodin naapurustoon vuonna 2024. Suora turvallinen kulkuyhteys kevyen liikenteen väyliä pitkin.
Liikenneyhteydet
Liikenneyhteydet Lähiliikenteen bussipysäkit Seinäjoen keskustaan ja takaisin Falanderinkadulla n. 200 m. Erinomaiset kulkuyhteydet autolla läheistä Itäväylää pitkin pohjoisen ja etelän suuntaan.

Säilytystilojen kuvaus Lämmin huoneistokohtainen ulkovarasto yhtiön talousrakennuksessa.
Materiaalit
Kattomateriaali Kattomateriaalit: Valkoinen maalattu kipsi.
Katto
Kate pelti Ruukki Classic
Rakennusmateriaalit
Käytetyt rakennusmateriaalit
 • puu
 • betoni
Keittiö
Keittiön varustelu Keittiön välitilassa ja katossa on led-valaistus. Lattia: vinyyli tai vastaava. Seinät: maali Laadukkaat kodinkoneet: Aeg IDE742431B taso/tuuletin Aeg BEB3501010M uuni Aeg MBB1756SEM mikro integroitava Aeg FSB64907Z Apk 60 cm integroitava Siemens KG49EAICA jääkaappi/pakastin 70 cm
Keittiön pöydät
 • laminaatti
Keittiön muu varustelu
 • mikroaaltouuni
Liesi
 • induktio
Kylpyhuone
Kylpyhuoneen kuvaus Kylpyhuoneet alakerrassa ja yläkerrassa. Molemmissa katon kiinteä led-valaistus ja wc-istuimet sekä suihkut suihkuseinällä. Yläkerran kylpyhuoneen yhteydessä on hyvät kodinhoitotilat, yläkaapistot, alakaapistot ja laskutaso. Paikka pesutornille ja peilikaapisto sekä allaskaapisto. Alakerran kylpyhuoneessa on peilikaappi allaskaapilla, suihku, suihkuseinä ja wc-istuin. Varustus: lattialämmitys
Kylpyhuoneen lattia
 • laatta
Kylpyhuoneen seinät
 • kaakeli
Sauna
Saunan kuvaus Ikkunalla varustettu sauna yläkerran kylpyhuoneen yhteydessä. Saunassa kuituvalaistus.
Kiuas
 • sähkökiuas
Saunan lattia
 • laatta
Saunan seinät
 • puu
Makuuhuone
Makuuhuoneen kuvaus Alakerran makuuhuone 11,6 m2. Yläkerrassa kolme makuuhuonetta 9,6 m2, 9,8 m2 ja 14,5 m2. Kaikissa makuuhuoneissa on kaapistot ja katon kiinteä led-valaistus. Yläkerran 14,5 m2:n suuruisesta oleskeluhuoneesta/makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle. Molemmissa yläkerran päätymakuuhuoneissa on ikkunat kahdella seinällä. Lattia: vinyyli tai vastaava Seinät: maalattu.
4
WC-tilat
WC-tilojen kuvaus Wc-istuimet molempien kylpyhuoneiden yhteydessä.

Koko 5 846 m²
Omistus Oma
Kaavoitustilanne
 • Asemakaava
Kaavoitustiedot Seinäjoen kaupunki

Nimi As Oy Seinäjoen Vuorimestari 10
Taloyhtiön autopaikat
 • Autopistokepaikkoja: 6
 • Autokatospaikkoja: 6
 • Piha-autopoikkoja: 2
Huoneistojen lukumäärä 6
Taloyhtiössä
 • kaapeli-tv
 • Huoneistokohtaiset varastot
Taloyhtiössä muuta Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto LTO. Taloyhtiölaajakaista. Ulkohavainnekuvien yhtiön sisäpihan leikkialue telineineen ei sisälly rakentajan toteutukseen. Tulevat osakkeenomistajat voivat päättää kohteen valmistuttua sisäpihan lopullisesta toteutuksesta asunto-osakeyhtiön lukuun. Tontin hallinnanjakosopimus naapuriyhtiön kanssa. Oma tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella asunto-osakeyhtiöiden hallitsemiin alueisiin.

Nimi Leskinen Matti
Sähköposti matti.leskinen@asuntoekonomi.fi
Puhelin 040 8494 373
Yrityksen nimi LKV Asuntoekonomitoimisto Oy
Toimiston nimi LKV Asuntoekonomitoimisto Oy

Yrityksen nimi LKV Asuntoekonomitoimisto Oy
Toimiston nimi LKV Asuntoekonomitoimisto Oy
Osoite Loukontie 7, Seinäjoki
Toimiston puhelin 040 8494 373
Toimiston sähköposti matti.leskinen@asuntoekonomi.fi
Takaisin kohdelistaan