Rivitalo 4h, k, khh, kph, s, lasit.terassi, lasit.parveke, 2 x autokatos, lämmin varasto 7 m2

Mäntykuja 21 A3, Kivistö, Seinäjoki

Hinta 289 000 €

Koko 100.0 m²

Vuosi 2020

Esittelyt

Yhteystiedot
 • Matti Leskinen
 • LKV Asuntoekonomitoimisto Oy
 • matti.leskinen@asuntoekonomi.fi
 • 040 8494 373
Matti Leskinen

Yhtiön vii­meinen vapaa asunto!

NÄYTTÖ 24/7 -asun­toe­sittely. Astu sisään asuntoon ja liiku koh­teessa vapaasti 3D-esit­telyn avulla tämän ilmoi­tuksen linkistä!

Päät­tyvän Män­ty­kujan kadun lop­pu­päässä erittäin rau­hal­li­sella sijain­nilla myyn­nissä tilava ja moderni kahteen ker­rokseen raken­nettu uusi muut­to­valmis päätyasunto.

Heti asuntoon sisään astuessasi näet läpi avaran huo­neiston. Huo­neis­tossa on keittiön ruo­kai­lu­tilan ja olo­huoneen alu­eella sekä ylä­ker­rassa kaut­taaltaan koro­tettu sisä­kat­tojen huo­ne­korkeus n. 275-280cm. Kai­kissa huo­neiston tiloissa on kiinteät tyy­likkäät kattoon integroidut led-valai­simet. Vaa­lea­sä­vyiset nyky­ai­kaiset pinnat, olo­huoneen suuret ikkunat, makuu­huo­neiden lisä­pää­tyik­kunat, por­taikon korkeat ikkunat ja aula­tilan ikkuna sekä par­vekkeen lasi­käyn­tiovi tuovat run­saasti luon­non­valoa tiloihin.

Ylä­kerran kah­dessa makuu­huo­neessa on korkeat kaa­pistot ja yhdessä makuu­huo­neessa on eril­linen hyl­ly­tetty vaa­te­huone sekä käynti lasi­te­tulle tila­valle par­vek­keelle. Huo­neis­tossa on
eril­linen wc ylä­ker­rassa ja toinen wc-istuin ala­ker­rassa kph:n yhtey­dessä. Eril­linen erittäin toimiva kaa­pis­toilla, las­ku­ta­soilla ja pesual­taalla varus­tettu kodin­hoi­totila ja sen yhtey­dessä sijaitseva vaa­te­huone hel­pot­tavat pyyk­ki­huoltoa. Ala­kerran kyl­py­huo­neessa on etei­sestä jatkuva tyy­likäs suuri lat­tia­laa­toitus, sade­suihku suih­kusei­nällä ja sau­nassa laa­dukas Harvian pila­ri­kiuas sekä avattava tuuletusikkuna.

Keittiö ja olo­huone ovat osittain yhte­näistä avaraa tilaa. Keit­tiössä on laa­dukkaat kiin­to­ka­lusteet ja kodin­koneet. Mm. Boschin jää­kaappi, pakas­tin­kaappi, hella ja integroitu mik­ro­aal­touuni. Olo­huo­neesta on käynti erittäin tila­valle ilta-aurinkoon länteen päin suun­tau­tu­valle liukuovilla
varus­te­tulle lasi­te­tulle teras­sille. Terassi jatkuu patio­mal­lisena val­miiksi aidattuna suo­jaisana oles­ke­lu­tilana taka­pihan puo­lelle. Lasi­tettu terassi ja aidattu suo­jaisa avo­te­rassi toimivat
lisä­olo­huo­neena varhain keväästä aina myö­hälle syksyyn saakka.

Pieni ja viih­tyisä kolme saman kokoista huo­neistoa käsittävä asunto Oy Sei­näjoen Mäntylä sijaitsee omalla ton­tilla, jonka siisti piha­piiri on asfaltoitu/​kivetetty kaut­taaltaan. Ei kesäisiä
nur­mi­kon­leik­kuu­vuoroja ja pai­koi­tusa­lueen lumityöt on mah­dol­lista ulkoistaa. Huo­le­tonta asu­mista lähellä moni­puo­lisia har­raste-ja kaup­pa­pal­ve­luita. Kai­kissa asun­noissa on
kaut­taaltaan miel­lyttävä vesi­kier­toinen lat­tia­läm­mitys kau­ko­läm­möllä. Sei­näjoen kes­kustaan on matkaa vain n. 1,5 km, S-Market 800 m ja Kivistön ala­koulu n. 500 m.

Kai­kille huo­neis­toille kuuluu kaksi auto­ka­tos­paikkaa ja auto­ka­toksen yhtey­dessä oleva lämmin huo­neis­to­koh­tainen erittäin tilava n. 7 m²:n suu­ruinen oma irtai­mis­to­va­rasto. Raken­tajana kolmen vuo­si­kym­menen van­kalla ammat­ti­tai­dolla Raken­nus­liike Val-Ka Oy.

Ei yleisiä näyttöjä.

Lisä­tietoa ja yksi­tyis­näytöt sovittavissa:
Asuntoekonomi
Matti Leskinen
yrittäjä, KTM
lail­lis­tettu kiin­teis­tön­vä­littäjä LKV,
jul­kinen kaupanvahvistaja
Puh. 040 8494 373

Varaa esittelyaika

 • Hidden

Yhteystiedot
 • Matti Leskinen
 • LKV Asuntoekonomitoimisto Oy
 • matti.leskinen@asuntoekonomi.fi
 • 040 8494 373
Matti Leskinen

Kohdenumero21241613
Sijainti
 • Kivistö
 • Mäntykuja 21 A3
 • 60100
 • Seinäjoki
TyyppiRivitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä4h, k, khh, kph, s, lasit.terassi, lasit.parveke, 2 x autokatos, lämmin varasto 7 m²
Asuinpinta-ala m²100 m²
Yhteensä m²100 m²
Lisätietoja pinta-alastaYhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä: 4h+k+s+vh+wc. Tutustu tarkemmin pohjaratkaisuun 3D-esittelyn avulla, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä mittauksia kohteessa. Klikkaa 3D-esittelyn auettua vasemman alareunan viivoittimen kuvaa ja tee vapaasti mittauksia asunnossa!
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)2020
Käyttöönottovuosi2020
VapautuminenHeti

Velaton hinta289 000 €
Myyntihinta113 709,41 €
Velkaosuus175 290,59 €
Yhtiövastike643,16 €
Rahoitusvastike373,16 €
Hoitovastike270,00 €
Vesimaksu
 • oma mittari
Lisätietoja maksuistaYhtiössä maksetaan hoitovastiketta, jolla katetaan hallinnolliset-, lämmitys-, vakuutus-, jätehuoltosekä kiinteistöverokulut. Vesimaksut mittauksen mukaan. Yhtiölaina on lyhennysvapaalla kesäkuun loppuun 2021 saakka, johon saakka maksetaan rahoitusvastikkeella vain koron osuus. 1.7.2021 alkaen rahoitusvastikkeen arvioitu suuruus on 943,66 euroa / kk sisältäen lyhennyksen ja koron.

Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausEteisessä peililiukuovikaapisto ,eteinen, terassi. Säilytystilat: Vaatehuone, lämmin ulkovarasto, kaapistot.
Asuntoon kuuluu
 • Autopaikka: autokatospaikka
YleiskuntoUusi
EnergialuokkaB2018
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Videoesittelyt

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu
Katto
 • Harja
 • Konesaumattu pelti
Keittiön kuvaus
 • Keittiö avautuu yhteiseksi tilaksi olohuoneen kanssa. Varustus: side-by-side jääkaappi/pakastin Bosch, integroitu mikroaaltouuni Bosch, keraaminen liesitaso, erillisuuni Bosch, tyylikäs "lamppu"-mallinen liesituuletin aktiivihiilisuodattimella, integroitu astianpesukone. Välitilan led-valaistus. Keittiön yhteydessä myös tilaa ruokailuryhmälle Lattia: laminaatti. Seinät: maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Kylpyhuone alakerrassa. Lattiassa tyylikäs iso harmaa laatta sekä moderni lattiakaivo asennettu seinän viereen. Tilassa myös allaskaapisto sekä peilikaappi Varustus: suihkuseinä, wc-istuin, suihku. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli.
WC-tilojen kuvaus
 • Lukumäärä:2
 • Alakerran wc kylpyhuoneen yhteydessä, yläkerrassa erillinen wc. Yläkerran wc tilassa wc-istuin seinäkiinnityksellä Lattia: laatta.
Saunan kuvaus
 • Saunassa Harvian pilarikiuas Lattia: laatta. Seinät: puu. Kiukaan tyyppi: sähkökiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
 • Kodinhoitohuoneessa runsaasti kaappi- ja laskutilaa sekä paikka pesutornille. Tilan yhteydessä myös vaatehuone Varustus: pesukoneliitäntä, pesuallas, lattialämmitys, lattiakaivo, pyykkikaapit, pöytätaso. Lattia: laatta. Seinät: maalattu.
Olohuoneen kuvaus
 • Olohuone avaraa ja valoisaa yhteistä tilaa keittiön kanssa. Olohuoneessa iso lattiaan asti ulottuva iso ikkuna. Käynti suojaiselle terassille, jonka yhteydessä aidattu takapiha Lattia: laminaatti. Seinät: maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 3
 • Makuuhuoneet yläkerrassa. Kahdessa makuuhuoneessa kaapistot, yhdessä vaatehuone. Yhdestä makuuhuoneesta käynti lasitetulle terassille Lattia: laminaatti. Seinät: maalattu, tapetti.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotHuoneistolle kuuluu lämmin ulkovarasto n. 7 m² .

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Seinäjoen Mäntylä
Taloyhtiössä muutaIlmanvaihtojärjestelmä: koneellinen LTO:lla
EnergialuokkaB2018
Autokatospaikkoja6
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontitKorjaus- ja kunnossapitosuunnitelmaa ei ole vielä laadittu. Koska kyseessä on uusi yhtiö, tulevaisuudessa on normaalia huolto- ja korjaustoimenpiteitä tarpeen mukaan
Tontin pinta-ala1226 m²
Tontin omistusOma