Kerrostalo 3h+k+s+lasitettu parveke 19 m²

Kniipinkuja 2, Pruukinranta, Seinäjoki

Hinta 295 000 €

Koko 71.5 m²

Vuosi 2020

Esittelyt

Yhteystiedot
 • Matti Leskinen
 • LKV Asuntoekonomitoimisto Oy
 • matti.leskinen@asuntoekonomi.fi
 • 040 8494 373
Matti Leskinen

NÄYTTÖ 24/7 -asun­toe­sittely ™. Astu sisään asuntoon ja liiku asun­nossa vapaasti 3D-vir­tu­aa­lie­sit­telyn avulla tämän ilmoi­tuksen lin­kistä!

Juuri val­mis­tunut ja muut­to­tar­kas­tettu ylimmän 5 ker­roksen hyvin varus­teltu läpi­talon kolmio. Asuin­ti­loissa on kaut­taaltaan kattoon upo­tetut kiinteät led-valot ja sau­nassa kui­tu­va­laistus. Asun­nossa on koko huo­neiston levyinen lasi­tettu, tilava 19 m²:n suu­ruinen parveke, joka toimii lisä­olo­huo­neena varhain keväästä aina myö­hälle syksyyn saakka. Kuu­mim­milla kesä­hel­teillä asunnon saa vii­len­nettyä huo­neiston varus­tukseen kuu­lu­valla ilma­läm­pö­pum­pulla. Parveke suun­tautuu Kyr­kös­järven suuntaan länteen, jolloin voit nauttia laa­jalle par­vek­keelle suun­tau­tu­vasta päivä-/ilta-aurin­gosta. Suu­relle par­vek­keelle on kulku sekä olo­huo­neesta että pää­ma­kuu­huo­neesta.

Tähän valoisaan, hyvin suun­ni­teltuun asuntoon astuessasi avautuu näkymä etei­sestä olo­huoneen lävitse suurten lattian rajasta nousevien ikku­noiden lävitse länteen luon­non­kauniin Kyr­kös­järven suuntaan. Keit­tiössä on nyky­ai­kaiset kodin­koneet ja hyvin kaa­pis­to­tilaa. Keittiön kaa­pis­to­tilaa lisää oleel­li­sesti kaksi korkeaa pys­ty­kaappia. Avara olo­huone ja keittiö koro­te­tulla sisä­ka­tolla. Etei­sessä ja makuu­huo­neissa on pei­li­liu­kuo­vi­ka­pistot. Pää­ma­kuu­huo­neessa liu­kuo­vi­kaa­pisto on asen­nettu koko huoneen levey­delle. Huo­neiston kui­vissa tiloissa on laa­dukas ja kestävä vinyy­li­lank­ku­lattia.

Kyl­py­huo­neessa on tilaa kodin­hoi­dolle kaa­pis­toineen. Huo­neis­tossa on kaut­taaltaan miel­lyttävä vesi­kier­toinen lat­tia­läm­mitys kau­ko­läm­möllä. Kyl­py­huo­neessa lat­tia­läm­mitys on toteu­tettu säh­kö­vas­tuksin. Kyr­kös­järven moni­puo­liset ulkoi­lu­mah­dol­li­suudet mm. elä­mys­lii­kun­ta­reitit ja uima­ranta ovat aivan ääressä. Ter­veys­keskus ja sai­raa­lanmäen pal­velut n. 500 m. Sei­näjoen kes­kustaan ajat autolla alle 10 minuu­tissa!

Ostaessasi asunnon voit maksaa myyn­ti­hinnan, jolloin maksat kuu­kausittain rahoi­tus­vas­ti­ketta tai velat­toman hinnan, jolloin rahoi­tus­vastike jää pois. Asun­nolle on varattuna kaksi auto­ka­tos­paikkaa. Auto­katos eril­li­sellä osa­ke­kir­jalla mh. 2500 € , vh. 7500 €. Mah­dol­lisuus ostaa myös auto­pis­to­ke­paikka vh.2500 €.

Lisä­tietoa ja näytöt sovit­ta­vissa: Matti Les­kinen ekonomi, LKV / 040 8494 373.

Mie­titkö asuntosi myyntiä? Saat kaut­tamme näky­vyyden kaikkiin kolmeen Suomen suu­rimpaan myyn­ti­por­taaliin ja sosi­aa­liseen mediaan. Ota yhteyttä, niin arvioin asuntosi ja kerron eri pal­ve­lu­vaih­toeh­dois­tamme!
www​.asun​toe​konomi​.fi

Varaa esittelyaika

Yhteystiedot
 • Matti Leskinen
 • LKV Asuntoekonomitoimisto Oy
 • matti.leskinen@asuntoekonomi.fi
 • 040 8494 373
Matti Leskinen

Kohdenumero20183821
Sijainti
 • Pruukinranta
 • Kniipinkuja 2
 • 60200
 • Seinäjoki
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä3h+k+s+lasitettu parveke 19 m²
Asuinpinta-ala m²71.5 m²
Yhteensä m²71.5 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen
Lisätietoja pinta-alastaTutustu tarkemmin asunnon pohjaratkaisuun 3D-esittelyn avulla, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä mittauksia asunnon sisällä. Klikkaa virtuaaliesittelyn auettua vasemman alareunan viivoittimen kuvaa Measurement-Mode ja aloita mittaus!
Kerros5
Kerroksia5
Rakennusvuosi (päättynyt)2020
Käyttöönottovuosi2020
VapautuminenSopimuksen mukaan

Velaton hinta295 000 €
Myyntihinta85 000 €
Velkaosuus210 000 €
Yhtiövastike1 252,35 €
Rahoitusvastike1 016,40 €
Hoitovastike235,95 €
Vesimaksu
 • oma mittari
Lisätietoja maksuistaKaapeli-TV: 7.9 EUR/kk ja taloyhtiölaajakaista 10M 12.40 €/kk sisältyvät hoitovastikkeeseen. Yhtiölainan korko on Euribor 12kk + 1,50 % siitä päivästä lukien, kun rakennusvalvontaviranomainen on hyväksynyt kaikki rakennukset käyttöön. Laina-aika 1+20 v. Yhtiölaina on lyhennysvapaalla 1.10.2020 saakka, jolloin talousarvion mukaisessa rahoitusvastikkeen määrässä on huomioitu ainoastaan yhtiölainaan kohdistuvat korkokustannukset. 1.10.2020 saakka huoneiston rahoitusvastikkeesta maksetaan vain koron osuus. Autokatospaikoista AK1-AK12 peritään hoitovastiketta 12,00 €/kk ja rahoitusvastiketta 6,50 €/kk 1.10.2020 saakka. Autopistokepaikoista peritään pelkkää hoitovastiketta 6,00 €/kk.

Sauna
 • oma sauna
Tilojen kuvausEteisessä on peililiukuovikaapistot ja kattoon upotetut kiinteät led-valot. Kulutusta ja kosteutta kestävä vinyylilankkulattia.
ParvekeAsunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
 • Ilmansuunta: länsi
 • Parveketyyppi: lasitettu
HissiTaloyhtiössä on hissi
Asuntoon kuuluu
 • kaapeli-tv
YleiskuntoUusi
EnergialuokkaB2018
Lämmitysjärjestelmän kuvausKauko
Videoesittelyt

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu, betoni, teräs
 • Kylpyhuoneessa ja saunassa on tervaleppäpaneli. Kuivissa tiloissa on maalattu kipsilevy.
Katto
 • harja
 • huopa
Keittiön kuvaus
 • Laadukas A la Carten keittiö ja Electroluxin kodinkoneet integroidulla mikroaaltouunilla. Keittiön katossa kiinteä led-valaistus. Välitilassa led-valaistus. Integroitu astianpesukone. Vinyylilankkulattia. Varustus: jääkaappi/pakastin, liesituuletin. Liesi: induktio. Työtasot: laminaatti. Seinät: maalattu. Roska-astian lajittelu: bio, lasi, metalli, pahvi ja poltettavat.
Kylpyhuoneen kuvaus
 • Kph:ssa on tilaa ja kaapistoja kodinhoidolle. Varustus: pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli. Katossa kiinteä led-valaistus.
Saunan kuvaus
 • Lauteet tervaleppää. Kuituvalaistus. Lattia: laatta. Seinät: puu. Kiukaan tyyppi: sähkökiuas.
Olohuoneen kuvaus
 • Vinyylilankkulattia. Suuret lattian rajasta nousevat ikkunat. Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle. Seinät: maalattu. Katossa kiinteä led-valaistus.
Makuuhuoneiden kuvaus
 • Lukumäärä: 2
 • 11,8 ja 12,3 m²:n suuruiset hyvän kokoiset makuuhuoneet peililiukuovikaapistoilla. Toisesta makuuhuoneesta on kulku suoraan parvekkeelle. Makuuhuoneissa vinyylilankkulattiat. Katossa kiinteä led-valaistus. Seinät: maalattu. Lukumäärä: 2.
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotHuoneiston lukuisat kaapistot ja huoneistokohtainen lämmin irtaimistovarasto.

Taloyhtiön nimiAsunto Oy Seinäjoen Auringonsilta
Taloyhtiössä muutaTalovarasto, lämmin ulkoiluvälinevarasto mm. polkupyörille ja tekniset tilat. Jokaiselle huoneistolle kuuluu yksi irtaimiastovarasto. Yhtiössä on Elisan valokuitu, kaapeli-tv ja taloyhtiölaajakaista 10M. Kaikissa asunnoissa on huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla LTO. Yhtiön pihapiirissä on autokatoksen alueella kameravalvonta. Oman käyttöveden kulutusta voit seurata Hydrolink-vedenkulutusjärjestelmän avulla.
EnergialuokkaB2018
Autokatospaikkoja12
Tontin pinta-ala2579 m²
Tontin omistusOma